Home

Welkom op de website van Mas-Musica! Mas-Musica Del Mundo!

Mas-Musica is de naam van twee dj's met een enorme passie voor muziek. Vrolijk, zomers en dansbaar zijn de kernwoorden van de herkenbare Mas-Musica sound. Daan en Servie zorgen voor een avond waarin de lekkerste muzikale ingredienten met elkaar worden gemixed tot een knallend geheel.

Een goede DJ máákt een bruiloft, feest of evenement. Hij is flexibel, voelt de sfeer goed aan en speelt in op het publiek om het feest tot een climax te brengen. De DJ's van Mas-Musica beschikken over jarenlange ervaring in het draaien van feesten, horeca en overige gelegenheden. Onder het kopje "Wie" vindt u per dj een biografie en referentielijst.

Naast Mas-Musica's draaiactiviteiten verzorgt Mas-Musica dj-boekingen door heel het land. El bandada Mas-Musica ("de bende van Meer Muziek") beschikt over een diverse keuze aan dj's die exclusief te boeken zijn. Op dit moment verzorgd Mas-Musica dj's voor Café Bruxelles, PARC, Front (bij het Chassé Theater) en Dante in Breda. Verder in het land draaien onze dj's in Havana Den Haag en Mammoni Utrecht.

Download onze prijslijst

Prijslijst Mas-Musica